Det går trögt med träningen

Det vill sig inte riktigt just nu. Motivationen finns där, och när jag väl kommer iväg och tränar känns det helt ok men det blir liksom inte av. Morgonträningen försvinner när jag ska jobba på annan plats. Igår jobbade jag på kontoret i stan.

Landar i en soffa mellan två möten

Inget ont om kontoret dock. Jag ÄLSKAR det där kontoret. Det är stort, fint, har massor med bra arbetsplatser utan att någonsin kännas stökigt. Det finns en jättefin innergård och allt är bara harmoniskt. Men när jag är där kl 8 hinner jag inte direkt med ett träningspass innan.

Efter jobb åkte vi till Ikea för att köpa några födelsedagspresenter till Molly som fyller 15 nästa vecka. Min lilla Bolla! Hon har blivit så stor och fin och är fortfarande lika rolig och charmig som när hon var tre.

Många år sen nu

Men tillbaka till träningen. När vi kom hem från Ikea var jag så trött så jag inte orkade göra nånting, inte ens laga mat, så det fick Christer göra.

Idag blir det av olika anledningar inte heller någon morgonträning, man hade då kanske kunnat tänka sig kvällsträning men jag tycker det är svårt. Jag har ingen energi på kvällen och nu ska det återigen bli 25 grader varmt men det är väl bara att vänja sig. Måste komma tillbaka till rutinen.

Nu är det iallafall dags för kaffe.