En ledig dag

Längesen jag skrev något sist och nu har jag för mycket jag vill skriva så då kommer inget ut. Jag har också varit svinförkyld sista veckan och det sitter fortfarande i. Men i övrigt njuter jag av de första dagarna med riktig värme i år. Och därför bestämde vi oss för att ta en ledig dag idag eftersom solen sken och vi inte har supermycket att göra den här veckan.

Vi började dagen med en promenad i Tyresta by och frukost vid Bylsjön (gammal bild men exakt samma vy, hade ingen telefon med mig idag). Sen tog vi en promenad ner till fågeltornet för att titta på fåglar och såg en snok som simmade omkring.

Dagens projekt var att bygga en ny blomlåda till klätterhortensian på framsidan så när vi var klara med morgonpromenaden åkte vi till Bauhaus och handlade virke.

Sen fick älsklingen bygga låda medan jag planterade ut lite luktärter och satte om pelargonsticklingarna i nya krukor.

Nu återstår bara att klä nya krukan med duk innan vi kan flytta över Hortensian men det tar vi en annan dag. Nu orkar jag inte skriva mer, ska kolla på Off Grid Living på Youtube.