Om mig

Dagens Svetto

Vem är Anna Råström?

Jag är digital strateg, marknadsförare, growth hacker och content marketing specialist som jobbat med nästan alla delar inom digital marknadsföring sedan 2007.

Min bakgrund

Med alldeles för många år som anställd på olika marknadsavdelningar, bland annat inom resebranschen, bestämde jag mig för att bli min egen och hjälper nu företag att skapa kommunikation som ger resultat (det mäter man, så vet man).

Vad jag gör

Jag hjälper företag att strukturera upp sitt innehållsarbete och skapa innehåll för hela kundresan. Det kan vara allt från en podd, en serie på Youtube, tutorials, artiklar, whitepapers och nyhetsbrev. Det viktiga är att veta vad som behövs för just er och era kunder. Det kan jag hjälpa till med.

Förutom att veta vilken typ av innehåll era kunder behöver och söker efter är jag också en fena på att skapa spridning. Jag har jobbat med annonsering på såväl Google och Facebook och Growth Hacking är min favoritarbetsmetod. Det kan jag prata gärna och länge om.

Förutom marknadsföring gillar jag också att träna och ägna mig åt diverse friluftsaktiviteter (så har du ett friluftsföretag tänker jag att vi borde samarbeta lite extra)

Vilka jobbar jag med?

Jag gillar att jobba både med B2B och B2C men allra helst jobbar jag med modiga företag som inte är rädda för att utmana best practise och som gillar att sticka ut. Ju mer man vågar desto bättre resultat kan man få.

Hör av dig!

Behöver ni en digital strategi, trolla fram PR ur statistik, skapa en smart spridningsplan eller bara skapa magisk kommunikation kan ni höra av er. Behöver ni fler av mig sätter jag ihop ett team av ännu smartare marknadsförare. Mitt nätverk är kanske det smartaste och mest skillade i hela Sverige.

Connecta med mig på Linkedin, där delar jag med mig av smått och gott!