Tystnad tagning – livet pågår

Börjar med att be om ursäkt för att det ekar tomt här inne på bloggen. Jag har varit lite låg på sista tiden och jag vet inte riktigt om jag är mitt i det hela eller om det är på väg att ta slut snart.

Förra veckan var jag tokstressad och funderade på om jag inte bara borde kamma till mig och skaffa ett vanligt jobb igen och sluta hålla på med det här företagandet. Det kändes som om allt jag gjorde blev stolpe ut, jag hittade inget flow och jag kände mig ensam mitt i hela kaoset.

Förutom att det är mycket jobb just nu har jag en hormonhög elvaåring som verkar göra allt för att vilja reta gallfeber på mig. På lördag är det också klubb som jag är med och anordnar, med tusen saker som ska fixas (högtalare som går sönder och behöver byggas om etc) och mitt i allt ihop blev min dator stulen. På toppen av allt har jag inte tränat ordentligt på typ två månader vilket såklart bidrar till ett uselt humör.

Jag har bestämt mig

Egentligen tror jag att det beror på att jag har lite för många små kunder och uppdrag som inte egentligen ger så stora intäkter så nu har jag beslutat mig för att avsluta några av mina mindre kunder och bara fokusera på ett par större projekt. Det kommer såklart generera lite mindre pengar men jag tror ändå att jag kommer vinna mer i energi än jag förlorar i intäkter så i längden kommer det absolut vara värt det.

Jag orkar helt enkelt inte med att känna mig såhär otillräcklig och splittrad, och jag tror att de kunder jag väljer att jobba med får en bättre leverans med en mindre stressad Anna.

Gran Canaria och Ullared

Egentligen skulle jag nog behöva ha lite semester och bara andas ut lite och jag har en resa inbokad till i slutet av november som jag ser fram emot sjukt mycket. Måste visa lite bilder från hotellet som ser såååå fantastiskt ut och till och med har en egen crossfitbox.

Ok, hur mysigt ser det inte ut?

Jag är så sjukt nöjd att jag bokade den här resan med pengarna vi fick tillbaka efter sommarens charterförseningsäventyr. Det är alltså bara jag och hubby som åker så det blir en hel veckas lugn och ro, precis vad jag behöver!

Men den där resan ligger ändå typ en månad bort i tiden och jag behöver göra nånting NU för att inte dö i den här stressbubblan jag befinner mig i. Så nästa fredag åker jag med min mamma och pappa och yngsta dottern ner till Småland och hälsar på min bror och hans familj. Goda middagar, bad i badtunna och ett besök i Ullared står på agendan, tänker att det kan vara ett bra avbrott från det vanliga.

Men nu ska jag sätta mig och skriva lite pressmeddelanden och jobba lite mer.

Vi ses och hörs!