Sjukstuga, poddplaner och videos

Dåligt med blogguppdateringar nu på sistone. Jag skyller på mycket jobb och en sjuk man (manflu for real). Dock att jag själv nu också har drabbats av den här eländesförkylningen så jag kan garantera att det inte är nån fejksjuka. Men energinivåerna är ju kanske inte på topp då och då ryker bloggandet direkt. Jag har liksom inte kommit in i nån rutin där.

Filmar video på stan

En sak som jag iallafall har lyckats hålla fast vid är mina veckovideos på Linkedin och mina nyhetsbrev som ska skickas varje tisdag. Idag lyckades jag till och med gå runt och prata rakt ut i luften och filma mig själv på stan. Kan säga att jag aldrig trodde att jag skulle bli en sån som pratade för mig själv på stan men tydligen har jag oanade talanger, det är sjukt vad man kan förflytta sin egen comfort zone så nu tror jag att jag har fått hybris och vill kicka igång min Youtubekanal igen.

Dock att jag har fööör dåligt tålamod när det gäller att redigera Youtubevideos. Kanske jag kan få min VA Kicki att göra det åt mig? Iofs kommer nog inte tiden att räcka till för det om hon ska hinna göra nåt annat också 😂.

Vad händer idag då?

Idag har jag varit på språng hela dan. Började med ett möte med min förträffliga coach som alltid säger bra saker och ger mig massa uppgifter (som jag sen glömmer att göra till nästa gång). På väg dit hann jag också genomföra en telefonintervju inför min webbkurs i content marketing som jag håller på och bygger. Tips från coachen: det är alltid en bra idé att intervjua sin tänkta målgrupp innan man gör saker man tänker att de ska betala för.

Efter coachingen hann jag med en sallad på Espressohouse (och kaffe såklart, alltid kaffe) medan jag skrev klart och skickade veckans nyhetsbrev. Just det innan dess gick jag också och filmade veckans video till Linkedin (tur att jag inte blev överkörd). Sen blev det en tur ut till min fantastiskt mysiga kund i Bergshamra (om ni vill lära er att spela gitarr, kolla in Playalong) och sen vidare för nästa möte på Epicenter innan det blev hemgång och intag av delikatessmiddag i form av falukorv och mjölkstuvade makaroner.

Nu sitter jag och whatsappar med min poddpartner Stina och planerar vår kommande podd. Är sjukt pepp på det här, det kommer bli superkul! Lovar att säga till när vi släpper första avsnittet.

Peace!