Förkylning och prokrastinering

Jag får aldrig så mycket gjort som när jag prokrastinerar. Problemet är väl bara att jag gör fel saker. Nu är jag dessutom förkyld vilket gör att jag inte riktigt har den energi jag skulle behöva för att komma igång. Försöker lösa det med mycket té och mysig musik. Går väl sådär om jag ska vara ärlig…

Just nu sitter jag lite fast i ett projekt där jag bara behöver lista ut hur jag ska gå vidare, jag vet egentligen inte vad det är som sitter fast men jag tror att jag har lite prestationsångest. Jag hade tänkt jobba lite med det projektet igår men det slutade med att jag skapade en mejllista, en lead magnet, en landningssida och gjorde i princip allt annat än det jag hade tänkt göra.

Well, så kan det vara. Nu tror jag iallafall att knuten har lossnat i det jobbiga projektet så förhoppningsvis får jag det på plats idag. Jag har också ett spännande möte och en workshop med en supergullig kund att se fram emot.

Treating myself

sjuan läderklädd kontorsstol
min fantastiska sjuan kontorsstol som nu förgyller mitt hem

En rolig sak som hände igår var dock att jag fick hem min skrivbordsstol som jag haft en crush på i flera år och gått och klappat på varje gång jag varit på Länna möbler.

Min tanke var att jag en gång ville ha en sån stol i mitt kontor och ja, nu är den här! Det kanske låter ytligt och fånigt men jag blir glad när jag ser min nya stol och får nypa mig lite i armen. En sjukt fin stol som kommer kunna åldras med skönhet. En perfekt karamellfärgad läderklädd sjuan

Än så länge har jag inte fått upp mitt skrivbord, det kräver en hel del ommöblering i vardagsrummet, men jag flyttar ut ur mitt kontor på söder den sista september och då ska allt vara på plats hade jag tänkt.

Nu är det jobb som gäller, är sjukt spänd på mitt möte som jag är på väg till nu (skriver på pendeltåget… man får ju multitaska lite)