Med andan i halsen

“Det är mycket nu”. Känns det igen?


Semestern är slut och alla projekt för hösten har börjat startas upp och plötsligt rullar allt på i 110 samtidigt som vardagsrutinerna inte riktigt har satt sig än. Semesterkänslan dröjer sig kvar och lika svårt som det är att gå och lägga sig i tid på kvällarna, lika svårt är det sedan att gå upp dagen efter.

Walking away, not looking back…

För mig har de här senaste veckorna kanske varit extra intensiva. Jag avslutade ett företagssamarbete på ett sätt som kanske inte är optimalt för min ekonomi. Ska man jämföra det med en skilsmässa så var det jag som tog på mig skorna, klev ut genom dörren och lämnade allt det jag jobbat ihop under det senaste året.

Jag är inte bitter egentligen, det var mitt eget val och pengar är bara pengar. Man kan alltid jobba ihop nya. Men det betyder också att jag rent praktiskt har haft fullt fokus på att se till att min nya budget går ihop, att se till att jag har tillräckligt många uppdrag samtidigt som jag ska fortsätta leverera till befintliga kunder.

Nu kan jag säga att min budget börjar gå ihop sig, jag har hela hösten och även delar av våren uppbokad med nya och gamla kunder så nu borde jag kunna andas ut. Men det är lite som om de senaste veckornas ackumulerade stress har satt sig i kroppen och jag är som en duracellkanin som inte vet vart stoppknappen sitter.

Morgonpromenader och träning

Så jag försöker bota det med morgonpromenader varje dag, att sitta hemma och jobba så mycket som möjligt för att undvika för mycket stimulans och genom att planera så mycket jag kan i förväg (har köpt en ny passion planner också yey! Hoppas den kommer snart).

Men det jag verkligen skulle behöva är att komma igång med riktigt hård träning igen. Lyfta tungt, svettas och köra slut på kroppen kommer göra så att hjärnan också får lite lugn och ro.

Lika bra jag bokar in ett pass redan ikväll. Det kommer bli såååå skönt