Att stanna upp och fira sina mål

Jag är ganska bra på att köra på, men mindre bra på att stanna upp och fira när det går bra. Så det är en grej jag har tänkt att jag ska bli bättre på. Jag menar, man får ju en rätt bra boost när man tar sig tid att fira lite.

Förra året firade jag att Unikorn flyttade in i kontor med att köpa mig en stationär mac, och året innan dess firade jag att jag börjat frilansa med att köpa mig en MacBook air (ni ser jag levlar upp ha ha).

I år kanske jag ska fira att jag gått tillbaka till frilanslivet med att köpa en sak till mitt hemmakontor som jag haft på min önskelista i evigheter. Nämligen en sjuan kontorsstol i brunt skinn.

Bild från Länna Möbler där de just nu har kampanj på “min” stol!

Statusuppdatering

Så vad har hänt sen senast jag bloggade? Här kommer en uppdatering.

Augusti börjar närma sig sitt slut och det har varit en ganska hektisk månad för mig. Det började med en resa till London med SEOGIRLS och det var kanske där och då jag verkligen beslutade mig för att jag ville frilansa igen och inte lägga min tid och energi på att bygga en byrå som egentligen inte är min dröm.

Ungefär en och en halv vecka in i Augusti började sedan kunder och potentiella kunder komma tillbaka till jobbet efter semestrar och sedan har det varit en ändlös rad av möten, pitchar, luncher och inte minst uppstart av nya projekt.

Så kul! Men jag känner mig också lite omtumlad. Att gå från semesterlunk till 100% full fart känns som att hoppa in i torktumlaren. Fast ändå på ett bra sätt.

Jag har signat nya uppdrag och tappat nåt uppdrag pga ingen tid, men det är sånt som händer. Jag tycker att jag har blivit mycket bättre på att prioritera vad jag vill lägga min tid på och tacka nej till saker som inte känns bra i magen eller som jag tror kommer äta upp min energi.

Sätter planen för hösten

Jag håller fortfarande på och sätter planen för resten av året (och nästa år) men känner att mycket börjar falla på plats och budgeten fram till jul ser ut som om den kommer hålla även om jag har plats för kanske ett projekt till plus några privata projekt som att göra en podd!

Jag har faktiskt redan hunnit bocka av några saker på min mållista! Nämligen skaffat en mentor. Vi har ett slags distansförhållande kan man säga eftersom hen sitter i England men vi får se hur det funkar. Känns spännande iallafall och vi har redan haft ett första möte.

Jag har också kollat in några olika nätverk och har ett som jag ska testa på lite under hösten tänker jag, ser verkligen fram emot det!

Nu ska jag ut i London och käka frukost. Sen väntar Carnivalweekend!
Vi ses på andra sidan 😉